Familieliv
i Bjørklia

I Bjørklia bor du helt på toppen av Skoglundkollen. Boligene leveres av abchus og det er fire ulike boligtyper å velge mellom – alle skreddersydd for barnefamilier. Rett utenfor finner du både lekeapparater, fotballbane og uberørt natur. En sjelden verdi å ha i nærheten.

Emilie

Et moderne hus med hele fire soverom, hvor tre av disse ligger i 1. etasje. I 2. etasje finner du en luftig og romslig stue- og kjøkkenløsning med en praktisk L-formet stue med mønet himling.

Se flere bilder

Arwen

Arwen er et moderne funkishus med fire soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Denne boligen er helt perfekt for den aktive familien.

Se flere bilder

Vindy Skrå

Vindy Skrå er en svært spennende bolig som på 100 kvadratmeter som passer perfekt for skrå tomt. Boligen har god planløsning med entré, bad og tre soverom i første etasje. I andre etasje er det wc, kjøkken og en romslig stue med utgang til uteområde hvor man potensielt kan bygge en hyggelig markterrasse.

Se flere bilder

Nora

Nora er en moderne bolig med et klart funksjonspreg med stramme linjer og spennende løsninger. Boligen har tre soverom, to bad, peis, sportsbod og to stuer – den ene kombinert med et topp moderne kjøkken.

Se flere bilder